Сьогодні під ЛОДА пікетують медики пологового та хворі на ниркову недостатність

Вівторок, 16 червня 2015, 11:24

Сьогодні під стінами Львівської облдержадміністрації зібралися працівники пологового на Батальній та хворі на ниркову недостатність.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні медики Львівського перинатального центру пікетують будівлю Львівської ОДА з вимогою негайно розпочати реконструкцію закладу. Також до них долучилися хворі, які проти встановлення неякісних апаратів для гемодіалізу компанії Medical Group Україна у Новояворівскій лікарні.

Працівники пологового на вул. Дж. Вашингтона, 6 вимагають у обласної влади провести кінцеву експертизу стану Львівського обласного перинатального центру та оголосити тендер на визначення нового підрядника з будівництва, що посадовці обіцяли зробити ще в квітні цього року.

Пікетувальники перинатального центру з плакатами "ОДА, візьміть кредит, врятуйте перинатальний центр", "Ми хочемо народжувати у перинатальному центрі" очікують на реакцію з боку посадовців.

А учасники мітингу хворих на ниркову недостатність вимагаютьщоб апарати компанії Medical Group Україна для преведення гемодіалізу, які зараз встановлюються в Новояворівскій лікарні, були замінені на машини Fresenius. На їх думку, машини, які зараз монтуються, є неякісними.

«Вимагаємо, щоб негайно поставили наші фрезеніївські машини, які вже має громада, та демонтували ті машини, які перевезені до Новояворівської лікарні незаконним шляхом», – зазначила президент Асоціації Життя інвалід І групи Ірина Куцьо.

 

 

Мітки: гемодіаліз, Львівська ОДА, медики, перинатальний центр, пікет