Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

будівництво

П'ятниця, 26 червня 2015, 15:12

У Львові визнали незаконним будівництво на вул. Лемківській

будівництво

ДАБІ скасувала дозвільні документи на будівництво на вул. Лемківській у Львові

Про це повідомила прес-служба Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області скасував реєстрацію декларації про початок виконання будівельних робіт та зупинив будроботи по вулиці Лемківській, 9 у Львові.

Під час проведення позапланової перевірки на об’єкті, де відбувалась реконструкція з розширенням приміщень побутового корпусу під багатоквартирний житловий будинок з закладами громадського призначення та підземним паркінгом, працівники інспекції виявили низку порушень містобудівного законодавства.

Зокрема, було встановлено, що замовник вніс недостовірні дані в декларацію про початок виконання будівельних робіт, а проектна організація передала проектну документацію, розроблену з порушенням містобудівного законодавства.

"Це стало підставою для скасування реєстрації дозвільних документів на будівництво. Також проектній організації надано припис про усунення порушень", - йдеться у повідомленні.

Наразі департамент ДАБІ у Львівській області вживає заходи щодо притягнення до відповідальності порушників містобудівного законодавства.

ДАБІ визначила 9 найбільш проблемних будівництв у Львові та заборонила будроботи на вул.Сахарова,  70 через порушення вимог містобудівного законодавства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.