Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво

novobudovy.com

П'ятниця, 31 липня 2015, 13:03

На громадських слуханнях у Львові вирішать, що будувати: житло чи паркінг

будівництво

У Львові пройдуть громадські обговорення щодо будівництва багатоповерхівок на ділянках, призначених для автостоянок.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

3 та 4 серпня у Львові пройдуть громадські обговорення щодо будівництва багатоповерхових житлових будинків на вул. Трускавецькій, 11-а, вул. Трильовського, 4-а, 4-б та на вул. Замарстинівська – Мазепи.

Жито планується збудувати, як ухвалили на сесії депутати Львівської міської ради, на земельних ділянках, що належать до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, відтак влада міста вирішила провести громадські обговорення щодо будівництва житла чи автостоянок.

Зазначимо, відповідно до ухвали сесії, депутати дозволили ТзОВ «Аметрин» змінити цільове призначення земельної ділянки орієнтовною площею 0,6256 га на вул.Трускавецькій, 11-а та надали дозвіл на будівництво житлових будинків та громадських споруд за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

ПП «КП Сихів-2» депутати затвердили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надали земельну ділянку площею 0,2745 га на вул.Трильовського, 4-а, 4-б в оренду на 10 років для будівництва житлових будинків з паркінгом терміном на 10 років, перевівши із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення до земель житлової та громадської забудови.

Також на сесії депутати дозволили ТзОВ «Компанія «Фах» змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,4574 га на вул. Замарстинівській – вул. Мазепи для будівництва багатоповерхового житлового будинку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.