Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міліція

gromada.lviv.ua

Четвер, 1 жовтня 2015, 17:16

Екс-керівник управління земресурсів Львівщини дозволив незаконно приватизувати 13 земельних ділянок

Львівська міліція

На Львівщині розклили махінації з землею екс-керівника районного управління земельних ресурсів області.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Як встановили львівські правоохоронці, у період з 2007 по 2009 роки підозрюваний, на той час держслужбовець – начальник управління земельних ресурсів одного з гірських районів області, незаконно завірив державні акти на право власності 13 земельних ділянок загальною площею 1,13 га, які фактично знаходились за межами населеного пункту.

Такі дії призвели до незаконного вилучення земельних ділянок з державної власності, а збитки склали понад мільйон гривень.

Наразі за цим фактом було відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Зазначимо, що у 2012 році за скоєння аналогічного злочину суд призначив чиновнику покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з іспитовим строком на один рік та шість місяців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.