Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Понеділок, 18 січня 2016, 17:10

Бійцям АТО з Львіщини виділили 2267 земельних ділянок

земельна ділянка

Учасники АТО у Львівській області отримали у власність 2267 земельних ділянок загальною площею 337 гектарів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, землі призначені для будівництва, садівництва та ведення особистого селянського господарства.

Загалом у землевпорядній службі Львівщини ухвалили 1802 рішення про надання військовослужбовцям у власність земельних ділянок на площі у 244 гектари. Землі розташовані поза межами населених пунктів.

Наразі учасникам АТО передали 1721 земельну ділянку для ведення садівництва, 66 земельних ділянок для особистого селянського господарства. Звести індивідуальні дачні будинки військові зможуть на 15 земельних ділянках.

Місцеві ради області надали учасникам АТО 467 земельних ділянок в межах населених пунктів. Ці землі військовослужбовці використають переважно для будівництва житлових будинків.

Загалом, з початку запровадження ініціативи про забезпечення учасників АТО ділянками, землевпорядна служба Львівщини надала військовим 3709 дозволів на розробку документації із землеустрою. Площа ділянок, що отримають військовослужбовці, становить 848 гектарів.

Триває процес оформлення землі у власність.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.