Посадовця Львівської ОДА можуть засудити за присвоєння позашляховика для АТО

Понеділок, 29 лютого 2016, 17:10

Правоохоронці розглянули заяву про вчинення кримінального правопорушення за фактом продажу волонтерського позашляховика «Опель Фронтера» чиновником Львівської ОДА Андрієм Умрихіним.

Про це повідомила прес-служба благодійного фонду «Допомога і турбота».

Відтак, заява про вчинення кримінального правопорушення за фактом продажу автомобіля «Опель Фронтера», який був переданий  БФ «Допомога і турбота» бійцям АТО через вояка батальйону «Луганськ-1», а зараз керівника департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Андрія Умрихіна була Жовківським відділенням поліції.

Відомості про кримінальне правопорушення відповідно до вимог ч. 1 та ч. 4 ст. 214 КПК України внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 17 лютого 2016 року. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ч. 1 ст. 190 КК України.

Як зазначив голова БФ «Допомога і турбота» Мирослав Хом’як, він разом із волонтерами чекають на ефективне, остаточне і повне розслідування кримінального правопорушення.  

Нагадаємо, позашляховик, який фонд «Допомога і турбота» видав бійцям у зоні АТО ще минулого року, Андрій Умрихін продав своєму товаришу.

Мітки: єдиний реєстр досудових рослідувань, Львівська ОДА, Мирослав Хом'як, позашляховик, учасники АТО