Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

www.openlviv.net

Четвер, 19 липня 2012, 10:35

Львівським водіям громадського транспорту заборонено вмикати музику та палити в салоні

Станом на 16 липня зафіксовано 25 дисциплінарних стягнень за куріння та музику в салоні громадського транспорту. Із власником двох автобусів, перевізником розірвано договір оренди. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Заступник начальника управління транспорту і зв'язку Андрій Білоус пояснив, що у договорах з перевізниками зазначено: в салонах транспортних засобів повинні озвучуватися лише зупинки і можливі пересадки.

Андрій Білоус також додав, що 12 липня була проведена нарада з перевізниками, на якій домовлено, що в разі фіксації факту куріння або слухання музики в транспорті до водія вживатимуться дисциплінарні стягнення.

Крім того, обмеження стосувалися форми водія, вигляду автобуса, інтер'єру, трафаретів на автобусі.

З 12 липня в управлінні транспорту працюють волонтери, котрі допомагають контролювати дотримання водіями вимог. Волонтери працюють на кінцевих зупинках. Там вони ведуть роз'яснювальну роботу, роздають флаєри водіям щодо правил курсування.

Львів'яни зі своїми скаргами на водіїв можуть звернутися на «гарячу лінію» міста за коротким номером 15-80, вказавши номер та марку транспортного засобу, а також час, коли зафіксовано порушення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.