Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

smebel.kiev.ua

Четвер, 26 липня 2012, 11:45

Кабмін вніс зміни до порядку фінансування службових відряджень

Кабмін прийняв постанову щодо сум та складу витрат на відрядження державних службовців, а також інших осіб, яких направляють у відрядження підприємства, установи та організації, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

 

«Необхідність розроблення цього документа була обумовлена відсутністю у переліку представників органів державної виконавчої влади, визначених пунктом 13 згаданої постанови, осіб рядового і начальницького складу, а також інших працівників органів внутрішніх справ», – зазначено у повідомленні.

Змінена редакція постанови дасть можливість Міністерству внутрішніх справ за погодженням з Міністерством фінансів визначати особливості направлення у відрядження своїх працівників, що пов’язано зі специфікою діяльності органів міліції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.