Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 1 липня 2016, 14:50

Львів готовий провести Євробачення-2017

Львів

Депутати погодили участь Львова у відборі міста для проведення "Євробачення" у 2017 році.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на сесії міськради депутати підтримали рішення про участь міста у відборі для підготовки і проведення у 2017 році в Україні пісенного конкурсу "Євробачення".

Зазначимо, НТКУ разом із Міністерством культури оголосили конкурс серед міст України для участі у відборі на право проведення "Євробачення". Конкурс складатиметься із 5 стадій. На 1 стадії до 8 липня необхідно подати заявку від міста, яке планує брати участь у відборі.

"Сьогодні ми скеровуємо запит в НТКУ, щоб отримати специфікації і сьогодні ж ми вже готуємо заявку, яку ми повинні подати до наступної п’ятниці", – зазначив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

За його словами, пісенний конкурс може проходити на "Арені Львів", а бюджет "Євробачення" формується з кількох джерел: внески країн-учасників організаторів, доходи з продажу квитків та телетрансляцій.

Нагадаємо, цього року на "Євробаченні" перемогла українська співачка Джамала, відтак наступний конкурс проходитиме в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.