Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Середа, 25 січня 2017, 17:20

Одній із об'єднаних громад Львівщини відмовили у проведенні виборів

вибори

32 об’єднані громади отримали відмову від ЦВК у призначенні перших виборів.

Про це повідомляє Децентралізація влади.

Загалом Центральна виборча комісія встановила відсутність правових підстав для призначення перших виборів міського голови та депутатів 32 об’єднаних громад.

Більшість з цих громад утворені на межі кількох районів або навколо міст обласного значення, що і стало причиною відмови ЦВК.

Відмови отримали 4 громади Вінничини, 2 – на Волині та у Дніпропетровській, Київській, Одеській, Рівненській, Хмеельницькій, Черкаській областях, 3 – у Полтавській та Тернопільській областях та по одній об'єднаній громаді у Львівській, Донецькій, Кіровоградській, Миколаївській, Сумській, Херсонській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Щодо Львівщини, то вибори не дозволили провести у Воютицькій об'єднаній громаді Самбірського району.

Нагадаємо, у жовтні минулого року Львівська облрада затвердила перспективний план Самбірського району. Тут буде 12 територіальних громад: Новокалинівська, Самбірська, Рудківська міські громади; Воле-Баранецька, Луківська, Ралівська, Бабинська, Бісковицька, Воютицька, Чукв’янська та Вільшанська сільські громади, а також Дублянська селищна громада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.