Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

лічильники води

dengi.ua

П'ятниця, 10 лютого 2017, 15:06

Львів'янам з субсидіями встановлять лічильники води

лічильники води

Загалом потрібно встановити близько 10 тисяч лічильників.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Згідно з рішенням виконавчого комітету Львівської міськради, мешканцям Львова, які мають субсидії, встановлять прилади обліку холодної і гарячої води.

За словами в.о. начальника управління інженерного господарства міськради Олександра Одинця, рішення прийняли через те, що держава не відшкодовує повної оплати за холодну і гарячу воду відповідно до встановлених норм.

"До прикладу, якщо соціальна норма гарячої води на одну особу в місяць становить 5,4 куб.м, то держава відшкодовує мешканцю з субсидією вартість лише 1,6 куб.м. До листопада 2016 року різницю виплачував мешканець. Зараз різницю мають відшкодовувати з місцевого бюджету. Це 2 млн 460 тис грн в місяць. Тому було прийнято рішення, встановити прилади обліку холодної і гарячої води там мешканцям, які маючи субсидії, не мають обліку", – заявив Олександр Одинець.

За словами директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Сергія Бабака, загалом у місті потрібно встановити близько 10 тисяч приладів обліку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.