Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівництво

П'ятниця, 17 лютого 2017, 14:50

Цього року у Львові завершать будівництво дитячої туристичної бази

будівництво

У 2017 році на Львівщині планують завершити будівництво у галузі освіти.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"При виборі об’єктів ми врахували низку критеріїв – це, зокрема обсяг фінансування на окремих об’єктах, можливість завершити ремонтні чи будівельні роботи у певні терміни, їхня загальна вартість тощо", – заявив в.о. начальника управління капітального будівництва Львівської ОДА Роман Пишняк.

Зокрема, цьогоріч планують завершити будівництво дитячої туристичної бази центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді на вул. І.Франка, 156 у Львові. На будівельні роботи виділили 7 млн 465 тис грн із державного фонду регіонального розвитку та 829 тис грн бюджету розвитку обласного бюджету.

Також планується введення в експлуатацію СЗШ І-ІІ ст. на 150 учнів з двома дошкільними групами і фельдшерським пунктом в селі Пристань Сокальського району (кошти ДФРР –  8 млн 457 тис грн, бюджет розвитку обласного бюджету – 940 тис грн).

За словами Пишняка, за умови достатнього фінансування завершать добудову 12-ти класних приміщень і реконструкція існуючого блоку школи в с.Черниця, Миколаївського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.