Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівелектротранс

Четвер, 30 березня 2017, 12:55

У Львові змінили маршрут трамвая №2

Львівелектротранс

З 1 квітня трамвай №2 курсуватиме на Сихів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як наголосили у ЛКП «Львівелектротранс» на час реконструкції вулиць Мечникова-Личаківська частково зміниться маршрут трамваю №2.

З 1 квітня, трамвай №2 курсуватиме за таким маршрутом: вул. Коновальця - вул. Мельника – вул. Чупринки – вул. Коперника – вул. Дорошенка – пл. Митна – вул. Франка – Академія Мистецтв – Стадіон «Україна» – вул. Угорська – ринок Шувар – дитяча поліклініка – кінотеатр ім. О. Довженка та у зворотному напрямку.

«Як тільки для проїзду відкриють другу частину проспекту Червоної Калини, а це має відбутись до Великодня, маршрут трамвая №2 також продовжиться і виглядатиме так: вул. Коновальця – вул. Мельника – вул. Чупринки – вул. Коперника – вул. Дорошенка – пл. Митна – вул. Франка – Академія Мистецтв – Стадіон Україна -– вул. Угорська – ринок Шувар – дитяча поліклініка – кінотеатр Довженка – 4-та поліклініка – вул. Коломийська – вул. Вернадського та у зворотному напрямку», – зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.