Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівводоканал

Середа, 24 травня 2017, 15:07

У червні львів'янам відновлять подачу гарячої води

Львівводоканал

З 24 травня ЛКП «Залізничнетеплоенерго» відновлює подачу гарячої води до споживачів після гідравлічних випробувань.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Зокрема, сьогодні подачу гарячої води буде відновлено до 179 будинків. А з 30 травня гарячу воду отримають 157 будинків.

Найпізніше, з 9 червня, гарячу воду планують відновити до 66 будинків, які отримують гаряче водопостачання від котельні по вул. Петлюри, 4А, а саме від 4 ЦТП по вул. Петлюри, 4А (26 буд.), вул. Кульчицької, 9А (9 буд.), вул. Кульчицької, 16А (18 буд.) та вул. Любінська, 97А (13 буд.), у зв’язку з ремонтом теплової камери.

«Причиною відтермінування є ремонтні роботи в старій тепловій камері ТК-1. Тут буде проведено заміну трубопроводів діаметром 400 мм на виході з котельні, буде виконано демонтаж старої запірної арматури діаметром 300 мм та проведено монтаж нової арматури діаметром 400 мм. Від теплової камери ТК-1 до камери ТК-2 прокладемо нові попередньо ізольовані трубопроводи діаметром 400 мм. Також проведемо теплоізоляційні роботи. Після них буде проведено повторну гідравліку», – зазначили у ЛКП «Залізничнетеплоенерго».

Нагадаємо, подачу гарячої води у ці будинки було припинено з 10 травня у зв’язку з проведенням щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.