Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Понеділок, 18 вересня 2017, 11:00

Невідомі намагались обікрасти "Львівелектротранс" та управління транспорту міськради

поліція

Протягом цієї ночі зловмисники проникли у приміщення "Львівелектротрансу" та в управління транспорту міської ради, проте нічого звідти не забрали.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, близько 5:00 год. ранку охоронець ЛКП "Львівелектротранс" виявив на підприємстві відігнуту зовнішню решітку та відчинене вікно. На місце події прибули правоохоронці, проте злочинців усередині вже не було.

Як повідомив начальник служби безпеки "Львівелектротрансу" Ігор Дворянин, злочинці, проникнувши в приміщення, зламали кілька замків та відмичками відкрили сейфи у відділі зборів підприємства.

Після ретельного обстеження викрадених речей не виявлено. За версією слідства, злочинці шукали гроші, оскільки наявна у приміщеннях оргтехніка (комп’ютери, ноутбуки) залишилася на своїх місцях.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, аразі тривають слідчі дії.

Також сьогодні вночі невідомі проникли в приміщення управління транспорту Львівської міської ради.

"Як наслідок, були зламані дверні замки у всі кабінети, зламані сейфи. Була на місці слідчо-оперативна група, мною написана відповідна заява в райвідділ. Зараз працівники проводять міні-ревізію речей, щоб виявити ті, які могли бути викрадені. Наразі на перший погляд нічого не викрадено, але це ще не остаточна інформація. Наразі не можемо знайти тільки проектора. Протягом доби буде призначений слідчий і матеріали будуть внесені в єдиний реєстр кримінальних проваджень",  повідомив в.о. начальника управління транспорту Олег Партика.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.