Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівелектротранс

Середа, 27 вересня 2017, 17:50

У Львові тимчасово не курсуватимуть три трамваї

Львівелектротранс

А трамваї №2, 8, 9 курсуватимуть за зміненими маршрутами

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Через заміну частини трамвайної колії на вул. І. Франка, з вечора 29 вересня і до понеділка 2 жовтня буде припинено рух трамваїв № 3, 4, 5. Трамваї № 2, 8, 9 курсуватимуть за зміненими маршрутами.

«Ремонтні роботи на вул. І. Франка виконуватиме служба колії ЛКП «Львівелектротранс». Заплановано замінити близько 35 м колії. Роботи пройдуть на ділянці від вул. І. Франка, 26 у напрямку до центру», – заявив начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

Відтак, 29 вересня трамвай № 8 буде курсувати від зупинки «Академія мистецтв» до зупинки «вулиця Вернадського»; трамвай № 2 рухатиметься за маршрутом: вул. Коновальця – через вул. Личаківську – на Погулянку, і в зворотному напрямку.

Трамвай № 9 курсуватиме від Вокзалу через вул. Руську – вул. Личаківську - на Погулянку, а у зворотному напрямку через вул. Дорошенка на Вокзал.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.