У Львові з'явилися 12 вільних вакансій

Вівторок, 21 листопада 2017, 10:50

Станом на листопад шукають працівників шість приватних, комунальних та державних підприємств.

Про це повідомляє Львівський міський центр зайнятості.

ФОП Івануджак Петро Михайлович має вільні вакансії слюсара з ремонту автомобілів, слюсара-електрика з ремонту автомобілів.

Натомість колективне підприємство «Галкран» запрошує для працевлаштування за професіями: слюсар з механоскладальних робіт, слюсар-електрик з ремонту та обслуговування вантажних кранів.

У дитячий притулок служби у справах дітей Львівської ОДА запрошують на роботу вихователя для корекційної роботи з дітьми закладу, а також медичну сестру і завідуючого господарством.

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф шукає водія швидкої допомоги з категорііями В, С для перевезення медичних працівників на виклик до хворих. Від водія вимагається знання карти міста, заробітна плата – від 3200 грн.

ЛКП «ШРП Залізничного району» на виконання дорожніх робіт потребує працівників різної кваліфікації: водії (категорії B; C; D; E), трактористи (з досвідом та свідоцтвом про права керування трактором), дорожні робітники. Зарплата становитиме 7000 грн.

У ДП «Львівський державний завод «ЛОРТА» є вільна вакансія начальника відділу економічної, внутрішньої та інформаційної безпеки, однак потрібно стаж роботи в правоохоронних органах або підрозділах безпеки.

Мітки: Львів, новини львова, працевлаштування, центр зайнятості