Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

абітурієнт

Середа, 10 січня 2018, 14:36

Львівським абітурієнтам: УЦОЯО розмістив зразки аудіювання до ЗНО

абітурієнт

На сайті УЦОЯО розмістили варіанти тестів та зразки аудіювань з іноземних мов, аби абітурієнти могли підготуватись до цьогорічного ЗНО.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зразки завдань з англійськоїнімецькоїфранцузькоїіспанської мов уже розмістили на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Предмети ЗНО» у підрозділі «Завдання сертифікаційної роботи».

А демонстраційні варіанти тестових зошитів можна завантажити у форматі PDF.

Зазначимо, цьогоріч до ЗНО з іноземних мов вперше додали нову частину – «Аудіювання». Відтак випускники уже зараз можуть прослухати фрагменти текстів та потренуватися у виконанні завдань. 

Сертифікаційні роботи з іноземної мови цього року налічуватимуть 59 тестів та складатимуться з чотирьох частин: «Розуміння мови на слух» (16 завдань), «Читання» (22 завдання), «Використання мови» (20 завдань) і «Письмо» (одне завдання з розгорнутою відповіддю).

Нагадаємо, у 2018 році ЗНО стартує 22 травня і завершиться 14 липня.  Все, що потрібно знати львівським випускникам про майбутнє тестування, можна дізнатись тут.

Щодо пробного ЗНО, то воно цьогоріч відбудеться 24 та 31 березня.

Додамо, у 2017 році львівські абітурієнти найкраще здали ЗНО з української мови та історії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.