Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Понеділок, 15 січня 2018, 12:40

Михайло Цимбалюк: У процесі становлення миру є велика нелогічність і неоднозначність дій влади

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк вважає, що встановлення миру на території України затягується, а також підозрює, що цей процес гальмують навмисне.

Військовому керівництву вдається домовитися з бойовиками про різдвяне чи великоднє перемир’я, але чомусь вони цього не можуть зробити на довший термін. Повноцінне встановленням миру на території України затягується і, на жаль, закрадаються підозри про навмисне гальмування цього процесу.

На цьому наголосив у своєму дописі для одного з українських ЗМІ голова Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба місцевого партосередку.

Головний "батьківщинівець" Львівщини зазначає, що в умовах агресії досить важко знайти шляхи припинення воєнних дій на Донбасі та повернення Криму до складу України.

"Але "важко" не означає "неможливо". Сильна держава із сильними і єдиними у своїх прагненнях громадянами та потужним дипломатичним впливом спроможна подолати ворога, не допустити його подальшої агресії, повернути втрачені території. Це факт, який повинен бути стратегічним завданням влади", – зазначив Михайло Цимбалюк.

За словами політика, одним із визначальних способів забезпечення миру в Україні, безперечно, є активна якісна дипломатична робота на усіх рівнях.

"За роки війни Україна втратила тисячі молодих життів і не хочеться вірити, що військові події хтось на Банковій у Києві розглядає як майданчик для PR-технологій напередодні виборів до Верховної ради України та на пост Президента. Але таки доводиться констатувати, що у процесі становлення миру є велика нелогічність і неоднозначність дій влади", – резюмував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.