Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Іван Бондар

прес-служба ЛМР

Четвер, 10 травня 2018, 13:08

Речник львівських трамваїв і тролейбусів вибачився за фейсбучну образу

Іван Бондар

Начальник відділу інформації і зв'язків з громадськістю ЛКП "Львівелектротранс" неетично відповів одному з користувачів соцмережі.

Про це начальник відділу інформації і зв'язків з громадськістю ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар вчора ввечері написав на своїй сторінці у Facebook:

"Як ви уже, мабуть, знаєте, нещодавно трапився прикрий та неприпустимий випадок, коли юнаки побили контролера у львівському електротранспорті. Ця ситуація неабияк зрезонувала у локальних та всеукраїнських медіа. Надалі цим інцидентом займатимуться слідчі та суд. Я ж хочу сказати інше. 
На жаль, у ті дні і я припустився помилки, написавши некоректний коментар у відповідь одному із користувачів фейсбука. Так, я приймаю зауваження та погоджуюся, що такі коментарі не повинні з’являтися в мережі, навіть якщо це не офіційна позиція, а лише приватна думка. Я шкодую, що написав коментар, який образив чи міг образити інших людей. 
Абсолютно щиро прошу вибачення за це! 
Мені прикро, що я не зробив цього раніше."

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.