Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вибори

Понеділок, 14 травня 2018, 15:38

У ОТГ на Пустомитівщині відбулися вибори старост

вибори

У трьох селах Мурованської ОТГ обрали старост.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявила начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Зоряна Павлів, 13 травня в Мурованській сільській об’єднаній громаді Пустомитівського району відбулися перші вибори старост сіл Кам’янопіль, Ямпіль і Гамаліївка.

За її словами, з-поміж семи кандидатів переможцями виборів стали: Роман Качмар, Леся Полігас та Богдан Дропа. Усі вони є самовисуванцями.

"У голосуванні взяли участь 1120 виборців із 2470-ми, внесених в уточнені списки виборців. Середня явка склала 45,3%. Найнижча виявилась у найбільшому з трьох сіл Ямполі – 40,3%. В Гамаліївці явка склала – 52,7%, в Кам’янополі – 57,3%. Переможці обиралися на альтернативній основі і суттєво випередили своїх конкурентів, набравши від 74 до 86 відсотків голосів тих виборців, що прийшли на виборчі дільниці", – прозвітувала Зоряна Павлів.

Зазначимо, у 2017 році наприкінці грудня у Мурованській ОТГ відбулись вибори голови і депутатів громади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.