Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

харчове отруєння

Coffee

П'ятниця, 20 липня 2018, 17:28

Майже всіх отруєних у львівському кафе Tomash Kebab виписали з лікарні

харчове отруєння

На стаціонарі залишається лише 6 людей із 30 постраждалих.

Про це повідомила пре-служба Львівської міської ради

Станом на 20 липня виписано 22 особи, в стаціонарі залишається 6 осіб. 2 особи, з них 1 дитина, відмовились від госпіталізації  і перебувають на амбулаторному лікуванні.

Ще 13 липня у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню та інфекційне відділення Пустомитівської центральної районної лікарні госпіталізували пацієнтів із діагнозом "харчова токсикоз-інфекція" та "гостра кишкова інфекція", які харчувались в закладі громадського харчування Tomash Kebab на вул. П. Куліша, 10 у Львові.

Станом на 14:00 год 17 липня всього за допомогою звернулось 30 осіб (із них 1 дитина), з них госпіталізовано 28 осіб.

Наразі в стаціонарі лікарні залишається 16 осіб, ще двоє перебувають на амбулаторному лікуванні. Після отримання результатів бактеріологічних обстежень, пацієнтам, що виписались встановлено діагноз "сальмонельоз".

За фактом отруєння відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 КК України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.