Львівелектротранс готується капітально ремонтувати візки німецьких трамваїв

Понеділок, 27 серпня 2018, 17:10

Комунальне підприємство оголосило тендер на капітальний ремонт ходових візків трамвайних вагонів "Tatra КТ4".

Про це йдеться на сайті публічних закупівель "Prozorro".

Як уточнив у коментарі Варіантам речник ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар, йдеться про ремонт візків для вживаних трамваїв, що куплені в Берліна.

Oчікувана вартість послуги 5 мільйонів 828 тисяч гривень. Сьогодні минув кінцевий строк подання тендерних пропозицій. Відтак до участі в тендері зголосилося дві компанії: комунальне підприємство Дніпропетровської міської ради "Дніпропетровський електротранспорт" і ТзОВ "Технології електротранспорту".

У випадку успішного завершення тендеру і надання якійсь з цих компаній допуску до ремонту, їй доведеться надати послугу з ремонту візків до кінця грудня цього року.

Нагадаємо, "Львівелектротранс" закупляє y столиці Німеччини 30 вживаних трамваїв за 800 тисяч євро. Німецькі трамваї "Татра" та "Шкода", що цього року почнуть курсувати вулицями нашого міста, пройшли поглиблений капітальний ремонт. У них, зокрема, замінили електричну систему керування. Перші три привезли y кінці липня, – вони поїдуть вулицями міста у вересня. Решта вагонів мусять привезти до жовтня, і вони їздитимуть  Львовом до кінця року.

Додамо, прокуратура підозрює  працівників ЛМР і Львівелектротрансу у службовій недбалості під час закупівлі цих трамваїв, через те, що ці вагони не адаптовані для Львова.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Мітки: капітальний ремонт, Львівелектротранс, львівські трамваї, новини львова