Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

прибирання міста

Четвер, 13 грудня 2018, 10:26

На вулиці Львова виїхало 54 одиниці снігоприбиральної техніки

прибирання міста

Сьогодні зранку у місті працювали 32 піскорозкидачі, які використали 334 куб.м піскосоляної суміші.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом сьогодні на ранок до прибирання міста залучили 25 одиниць техніки, а для посипання тротуарів і доріг комунальники використали 1,2 тонн солі і 78 куб.м піскосуміші.

Зокрема, у Галицькому районі працювало 9 одиниць техніки, у Франківському районі – 7, у Залізничному районі – 11, у Шевченківському районі – 7, у Личаківському районі – 9 та у Сихівському районі – 11 машин.

Загалом на вулиці виїхало 32 піскорозкидувачі, 5 навантажувачів, 17 тракторів.

Нагадаємо, у Галицькому районі Львова застосовуватимуть нові реагенти, пішуфіт і кальцій хлорид, на які витратили на 4 млн грн тендерних коштів.  

Наразі всю снігоприбиральну техніку перевили у режим чергування. За необхідності водії виходитимуть на роботу з самого ранку та у вихідні. Також, у Львові не вистачає близько 200 двірників. Поки що вони працюють позанормово та відповідають за декілька ділянок одночасно. 

Нагадаємо, з бюджету Львова виділять 1 500 000 грн на механізоване прибирання Шевченськівського району та 1 200 000 грн для Личаківського.

Також міськрада планує закупити техніку для прибирання міста на 70 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.