Зміст статті

25 грудня 2018Прес-реліз

Звіт "Громадянської позиції"

Звіт фракції "Громадянська позиція" в ЛМР про депутатську роботу у 2018 році.

21 грудня депутати фракції партії "Громадянська позиція" у Львівській міській раді прозвітували про депутатську роботу у 2018 році.


Фракція складається з шести осіб

Юрій Кужелюк

Голова фракції у своєму звіті розповів про результати роботи за рік, що минає, і зупинився також на тих заходах, які розпочали в 2018 році і, які перебувають на стадії виконання. Отож, з ініціативи та наполягання Юрія Кужелюка провели реконструкцію водопроводів на вулицях Зборівська і Поморянська, благоустрій вулиць Ярова, Січнева, Горівська, а також замостили вулиці: Милорадовича, Кінцева, Січова, Полуднева, Зборівська, Поморянська, замостили подвір'я будинків на вулиці Тракт Глинянський, 163, 165, 161г та церкви. Здійснили каналізування вулиці Маруньки, розробили ПКД на ремонт спортзалу СЗШ № 71. Окрім того, встановили світлофор на вул. Богданівська-Тарасівська, укріпили схил біля церкви Св. Іллі, завершили каналізування вулиці Козацької і збудували спортивний майданчик СЗШ № 63.

Розробили проектно-кошторинсу документацію для реконструкції водопроводу і замощення вулиці Запольської, каналізування вулиць Голинського та Ромоданівської. У процесі виконання роботи з каналізування та заміни водопроводу вул. Яловець, каналізування вулиць: Тракт Глинянський, Лодія, Наступальна, Генерала Кравса, заміна водопроводу на вулицях: Тракт Глинянський, Лодія, Наступальна, Генерала Кравса, на вул. Старознесенська, Кошова, Козацька, Яричівська, Табірна. Триває будівництво корпусу школи-садка "Провесінь", реконструкція Личаківського парку, відновлення роботи туалету на кінцевій зупинці трамваю №2, проектування спортивного майданчика в мікрорайоні "Провесінь", завершення каналізування вулиці Старознесенської. Завершується будівництво дитячого садочка в СЗШ № 70, розробляється ПКД для каналізування мікрорайону Дорога Кривчицька.

Ігор Вань

Учасник АТО Ігор Вань активно займається волонтерською діяльністю, працює у постійній комісії гуманітарної політики Львівської мської ради. Депутат долучився до реалізації Комплексної програми підтримки учасників АТО, а також до відновлення будівництва школи у смт. Рудно, яке зупинили ще у 2007 році. За його активної діяльності здійснюється каналізування смт. Рудно.

Роман Іванців

З ініціативи депутата Романа Іванціва завершили капітальну реконструкцію громадського простору на вулиці Миколайчука, облаштували нову дитячу ігрову зону, шахову зону, тощо. Провели капітальну реконструкцію території спортивного майданчика СЗШ № 97, на території цієї школи збудували футбольне поле з натуральним покриттям та баскетбольно-волейбольний майданчик. Депутат став ініціатором облаштування скверу Віри, Надії, Любові, а також затвердження програми розвитку баскетболу у школах Львова, виділення баскетбольних м'ячів для понад 30 шкіл міста. Роман Іванців добився розробки та затвердження порядку використання спортивних залів шкіл у визначений позаурочний час виключно для використання дитячими спортивними гуртками. Досягненням депутата у 2018 році також стала можливість отримання містом 54 мільйонів гривень субвенційних коштів з Державного бюджету України на будівництва Палацу ігрових видів спорту. Також він ініціював капітальну реконструкцію Замарстинівського парку.

Назар Палідович

За ініціативи депутата Назара Палідовича завершили капітальний ремонт вулиці Голубця, розпочалися й тривають ремонтні роботи зі створення нового дитячого клубу на вулиці Пасічній, підготували проектну документацію й розпочали підготовчі роботи з облаштування нового спортивно-дитячого майданчика на вулиці Медової печери. Триває відновлення ДНЗ №13, на вулиці Медової печери впровадили освітньо-екскурсійну програму на виробництво хлібопекарської компанії "Галицька здоба". Діє соціальна програма щодо здешевлення вартості виробів фірми "Галицька здоба". Працює громадська приймальня депутата. За рік депутат Палідович особисто прийняв близько 300 громадян, понад 80 осіб отримали матеріальну допомогу.

Ірина Сердюк

Депутатка Ірина Сердюк ініціювала початок ремонтних робіт з відновлення стадіону СЗШ № 15 на вулиці Патона, 7 і стадіону СЗШ № 60 на вулиці Полтави, 32. Також за її ініціативи виконали поточний ремонт вулиці Дрогобицької, каналізування вулиць Болбочана та Тернова з ремонтом дорожнього покриття. Завершили ремонтні роботи зі встановлення дитячого майданчика на вулиці Патона 34-36, капітальний ремонт міжквартальної дороги та тротуарів на вулиці Патона 2/4. Виготовили проектно-кошторисну документацію щодо відновлення скверу на вулиці Сигнівка 3, облаштування спортивного майданчика на вулиці Патона 13.

Олег Сорочкін

Депутат Олег Сорочкін добився проведення капітального ремонту тротуарів на вулиці Братів Міхновських, внутрішніх дворів будинків №№ 52, 54, 56, 58 на вулиці Городоцькій, будинків № 9а, 7а на вулиці Ярослава Мудрого, двору будинку № 24 на вулиці Комарова, ремонту дорожнього покриття на вулиці Вернигори і Голубовича. Розпочали встановлення мультифункційного спортивного майданчика на вулиці Марка Вовчка. Дептат добився проведення ремонтів дахів, балконів та каналізаційних систем у понад 30 будинках округу. Олег Сорочкін подав 52 депутатські запити та звернення, провів 49 прийомів громадян на яких прийняв 218 відвідувачів.


фото: ua.igotoworld.com

Автор: Прес-реліз

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.