Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 14 січня 2019, 14:50

Садовий засуджує провокації ЛГБТ у Львові

Андрій Садовий

Андрій Садовий виступає проти агресії щодо представників ЛГБТ-спільноти, а також нетрадиційних спектаклів у Львові.

Про це міський голова Львова, кандидат у президенти від Самопомочі Андрій Садовий повідомив в ефірі "Громадського радіо".

"Я є християнин, таке моє виховання. Як говорила моя дружина Катерина, Содом і Гоморра – це не є якась вигадка, а реальні речі. Якщо будуть когось ображати з людей, які представляють спільноту (ЛГБТ – ред. ), я буду ставати на захист, я буду їх захищати. І в нас в мерії є такі люди, які працюють" – наголосив Андрій Садовий.

Додамо, у березні 2017 року відбулися провокації біля готелю "Дністер" у рамках Фестивалю рівності у Львові.

"Я пригадую, у Львові пробували робити демонстрацію, і одночасно приїхали двома автобусами з Києва люди протилежних поглядів і хотіли зробити спектакль, то це неправильно" – додав Садовий.

Також дружина міського голови Львова Андрія Садового, Катерина Кіт-Садова, під час інтерв'ю у січні 2019 року на YouTube-каналі Дипломат зазначила, що попри сповідування християнських цінностей вона таки підтримає Марш Рівності, якщо в Україні не припиниться насилля над представниками ЛГБТ.

Нагадаємо, 7 січня Центральна виборча комісія на своєму засіданні зареєструвала Андрія Садового як кандидата у Президенти України. 

Ще у жовтні 2018 року Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах-2019. "Самопоміч" офіційно висунула його своїм кандидатом на президентських виборах 3 січня.

Садовий сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком. Крім цього, за його словами, на президентських виборах Андрій Садовий не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями та об'єднаннями.  

У 2017 році Варіанти писали рецензію на книгу Лариси Денисенко "Майя та її мами" навколо якої під час Форуму видавців виникли нездорові спекуляції та маніпуляції щодо її ЛГБТ-аспектів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.