Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

міськрада

П'ятниця, 18 січня 2019, 12:20

У Львівській міській раді розмістять дефібрилятор

міськрада

Також міськрада рекомендує придбати такий пристрій торгово-розважальним закладам.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 18 січня, під час засідання виконавчого комітету прийняли рішення про передачу, застосування та розміщення дефібрилятора у будівлі Львівської міської ради.

"Ми прийняли подарунок від Мальтійської служби допомоги у Львові – дефібрилятор. Будемо його розміщувати у будівлі Ратуші, на площі Ринок, 1 для того, щоби до даного пристрою був цілодобовий доступ. Всі заклади, які розміщенні в центральній частині міста, будуть інформовані про те, що даний пристрій є тут, і у випадку виникнення такої необхідності дефібрилятор можна буде взяти в будівлі Ратуші і використати за призначенням" – заявила директорка департаменту адміністративних послуг Валентина Бартошик.

За її словами, цим проектом рішення рекомендуємо торгово-розважальним закладам також розглянути можливість закупівлі даного пристрою і розміщення його у себе в закладах.

Вартість дефібрилятора становить трохи більше, ніж 34 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.