Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

авіакомпанія Jonika

Середа, 23 січня 2019, 16:29

Богодухівський бепепіст хоче возити львів'ян до Іраку

авіакомпанія Jonika

Невідома київська авіакомпанія планує літати зі Львова в Нідерланди та Ірак.

Нова українська чартерна авіакомпанія Jonika хоче відкрити регулярні авіарейси зі Львова до Амстердама та Ербіля, що в Іраку. Відповідну заяву ТОВ "Авіакомпанія "Джоніка" подала на розгляд комісії Державіаслужби.

Зі Львова до обох міст авіакомпанія планує літати двічі на тиждень. За інформацією ЦТС, у квітні торік Jonika зареєструвала свій перший літак Boeing 737-300 1999 року випуску. Нині парк перевізника налічує ще один літак Boeing 737-400.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Авіакомпанія "Джоніка" зареєстроване у селищі Гоголів Київської області з 2016 року і займається орендою повітряних транспортних засобів.

Стартовий капітал компанії становить 100 тисяч гривень. Її власниками є депутат від Блоку Петра Порошенка Віталій Логінов у Богодухівський районній раді (Харківщина) та ТОВ "Мабуст", власником якого є бізнесмен із Київщини Віктор Тимошенко.

За останні 12 місяців компанії змінилися аж 3 кінцеві власники.

Нагадаємо, угорський лоукост Wizz Air планує відновити роботу української дочки "Візз Ейр Україна" в 2019 році та запровадити нові рейси до Львова.

Крім цього, раніше Львівська міськрада дозволила створитиаеропорту "Львів" новий готельно-ресторанний комплекс "Тустань" на базі старого готелю на вул. Любінській.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.