Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Шевчук

Вівторок, 29 січня 2019, 13:25

Глава УГКЦ вважає українських політиків "духовно мертвими"

Святослав Шевчук

Патріарх Святослав Шевчук закликав українців оцінювати кандидатів у президенти згідно їхньої сутності.  

Про це повідомляє департамент інформації УГКЦ.

За словами предстоятеля УГКЦ Святослава Шевчука, сьогоднішній світ живе в ідолопоклонстві успіху. І задля нього треба переступити через усе, щоб зробити добру кар'єру.

"Щоб стати успішним політиком, слід переступити навіть через гідність людей, яких хочеться перетворити на електорат, якими треба маніпулювати, щоб мати більше голосів, посісти краще місце в парламенті чи ще в якомусь теплому кріслі. Але той, хто так чинить і так живе, уже вмирає. І ніколи те, що він узяв у ближнього, не зробить його вповні людиною. Не дасть йому ніколи життя, тим більше життя вічного" – заявив лідер УГКЦ.

Предстоятель УГКЦ вважає, що ці слова сьогодні є закликом до українського суспільства. "Скільки сьогодні різних кандидатів себе нам пропонують. Але слухаючи їх, спитаймо себе та їх не про те, що вони мають, а якими вони є. Бо ми, як народ, як держава, станемо кращими, коли збудуємо суспільство, в якому молодь не буде більше шукати повноти життя поза Україною, а зможе жити вповні в себе вдома" – додав він.

Нагадуємо, в березні 2018 року Святослав Шевчук запропонував країнам Євросоюзу відмовитись від російського газу

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.