Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

оплата проїзду

П'ятниця, 15 березня 2019, 10:44

Протягом місяця Vodafone повертатиме вартість проїзду в електротранспорті Львова

оплата проїзду

Клієнти отримуватимуть витрачені кошти на свій додатковий мобільний рахунок.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Від 14 березня і протягом місяця клієнти Vodafone, які оплачуватимуть проїзд у електротранспорті Львова за допомогою SMS, отримуватимуть витрачені кошти на свій додатковий мобільний рахунок. Vodafone повертатиме кошти за придбання разових загальних та пільгових квитків у трамваях та тролейбусах міста, вартістю, відповідно, 5 та 2,5 грн. Кількість проїздів протягом дня при цьому не обмежується.

"Vodafone ініціював запуск SMS-оплати в електротранспорті Львова, однак на цьому наші ініціативи не закінчуються. Від часу запуску SMS-оплати в електротранспорті Львова ми бачимо щоденне зростання кількості таких оплат серед наших клієнтів і хочемо заохотити їх відмовитись від паперових квитків і розрахунків готівкою у повсякденному життя" – заявив заступник генерального директора Vodafone Україна Костянтин Воробйов.

Нагадаємо, що від 5 березня, у Львові запрацював сервіс оплати за проїзд у трамваях та тролейусах за допомогою sms. Він буде доступний для абонентів оператора "Київстар", Vodafone та lifecell.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.