Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

цукерки "Світоч"

П'ятниця, 12 квітня 2019, 12:28

У Львові добудують ще один корпус фабрики "Світоч"

цукерки "Світоч"

Львівська міськрада дозволила Львівській кондитерській фабриці "Світоч" реконструювати корпус №3.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення про реконструкцію публічним акціонерним товариством "Львівська кондитерська фабрика "Світоч" корпусу №3 за рахунок прибудови на головному підприємстві ПАТ "Львівська кондитерська фабрика "Світоч" на вул. Ткацькій, 10.

За даними YouControl, компанія існує майже 23 роки, керівником якої з 2015 року є Ярослав Гузєй. Компанія займається виробництвом сухарів, сухого печива, борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання.

Реконструкція відбуватиметься на головному підприємстві, що знаходиться за адресою вул. Ткацька, 10. Роботи виконають завдяки прибудові корпусу.

Нагадаємо, у березні Львівська міськрада дозволила Львівській кондитерській фабриці "Світоч" добудувати нові приміщення на вул. Ткацькій.

Додамо, у листопаді 2018 року корпорація Nestle викупила залишок акцій львівської фабрики "Світоч". Відтепер компанія володіє 100% акцій львівської фабрики.

Раніше Варіанти побували на кондитерській фабриці "Світоч" та подивились, як виробляють популярні львівські вафлі "Артек".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.