Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

нацгвардійці біля ратуші

П'ятниця, 7 червня 2019, 12:00

Садовий звернувся до Авакова через бездіяльність львівської поліції

нацгвардійці біля ратуші

Львівська міськрада звернулась в Міністерство внутрішніх справ і СБУ щодо побиття чиновників.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міська рада скерувала листи до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова і т.в.о. голови Служби безпеки України Івана Баканова щодо бездіяльності правоохоронних органів на дії активістів, які "дестабілізували роботу мерії та погрожують працівникам міської ради".

Також мерія просить розслідувати той факт, що під час акцій в мерії перебували неповнолітні особи. 

Нагадаємо, 24 травня заступника Андрія Садового Геннадія Васьківа облили зеленою фарбою, після чого той отримав опіки обличчя. Андрій Садовий заявив, що обпечений фарбою чиновник Васьків перебуває на лікарняному, однак його бачили у неділю на Яворівському полігоні.

27 травня низка громадських організацій Львова встановила намети на площі Ринок з вимогою відставки міського голови Андрія Садового. 29 травня активісти увірвалися у будівлю Львівської міської ради, щоб поговорити із чиновниками щодо відставки Андрія Садового. Під час штурму вони побили керівника адміністрації Євгена Бойка, якого госпіталізували із травмою селезінки.

Додамо, міський голова Львова Андрій Садовий звинуватив поліцію в інцидентах у Львівській міськраді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.