Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Під Голоском

google.com.ua

П'ятниця, 7 червня 2019, 12:57

У Шевченківському районі Львова облаштують новий парк

вул. Під Голоском

Новий парк "Під Голоском" займатиме площу у 2,45 га.

Вчора на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про створення парку "Під Голоском" та надання ЛКП "Зелений Львів" дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для збереження та використання цього парку.

Зокрема, новий парк Шевченківського району Львова "Під Голоском" облаштують на земельній ділянці, площею 2,45 га. Парк знаходиться на вул. Під Голоском біля нового житлового комплексу "Під Голоском", саме тому йому присвоїли назву вулиці.

Цю землю депутати передали ЛКП "Зелений Львів" для виготовлення проекту землеустрою щодо збереження та використання парку, а також міськрада має підготувати зміни до плану зонування територій Львова, адже, згідно із містобудівною документацією, ця території належить до зони багатоповерхової забудови (від 9 до 16 поверхів).

Зазначимо, також у міськраді опрацьовують проект благоустрою трьох парків Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.