Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

Понеділок, 1 липня 2019, 13:17

Вакарчук дуже поспішав насмішити людей своїм списком

Святослав Вакарчук

Партія Голос розповіла про особливості відбору людей до виборчого списку Святослава Вакарчука.

"Процес був дуже швидкий. Це практично було 2,5 тижні нон-стоп роботи, 24/7. Процес відбувався таким чином: ми були відкриті абсолютно до всіх. Спершу всі документи завантажувалися через сайт. У нас не було персонального прийняття документів" – зазначила Клименко.

За її словами, координацією списку займався Ярослав Юрчишин, а координацією кандидатів на мажоритарні округи – Ярослав Железняк.

"Але це була координація, фактично – прийом документів, їх обробка, перевірка. У нас було близько тисячі бажаючих. Ми 2,5 тижні тільки цим і займалися" – запевнила політикиня.

Вона повідомила, що після того, як людина проходила перевірку за 10 критеріями на сайті Голосу та аналітичну репутаційну перевірку, пакет документів поступав на номінаційний комітет, де було 7 людей.

"І вони більшістю голосів приймали рішення, чи людина включається у список" – пояснила вона.

При цьому, голова партії підкреслила, що склад номінаційного комітету зможуть розкрити після 21 липня, тому що члени комітету постійно піддаються "атакам безбожним".

"Ми б не хотіли поки робити їх публічними. Можу сказати, що Святослав був членом цього комітету. Він не мав права вето, а був, фактично, рядовим членом" – додала Клименко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.