Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Святослав Вакарчук

Вівторок, 2 квітня 2024, 15:30

Вакарчук більше не йтиме у політику та перепросив за всі попередні ходки

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук заявив, що більше не планує займатися політикою.

Про це повідомив Святослав Вакарчук в інтерв'ю "Українській правді".

Соліст гурту Океан Ельзи та колишній народний депутат з Львівщини від партії Голос Святослав Вакарчук більше не планує йти у політику та вважає, що зробив помилку, повернувшись у парламент у 2019 році.

"Я більше не хотів би в своєму житті займатися політикою. Я вважаю, що те, чим я займаюсь зараз, є максимально ефективним, дає гармонію і реалізацію мені, а головне – станом на сьогодні приносить багато користі.

Думаю, що в свій час зробив велику помилку, коли недооцінив рівень надії людей на конкретну особистість в політиці. Я недооцінив, наскільки на мене, як людину, багато хто покладав великі надії. Я не усвідомлював, що мій підхід до політики, коли ти приходиш для того, щоб допомогти іншим людям себе проявити і стати тими, ким вони є, створити нове середовище, відрізняється від відчуття більшості людей, для яких потрібна конкретна людина, в яку вони хочуть уособлено вкласти свої мрії, бажання і решту" – заявив Вакарчук.

Також він вибачився перед своїми виборцями за те, що не справдив їхні очікування.

"Я хочу вибачитися перед усіма цими людьми. Тому що я, певним чином, їхні очікування, які вони на мене покладали, не справдив. Я це зробив абсолютно не зі зла. Моя помилка тоді була в тому, що я не усвідомив цього. Тому мені за це насправді дуже болісно всередині. Та хочу сказати чесно, що я все життя робив, роблю і буду робити на своєму місці все, що можу, щоб моя країна була сильною, чесною, справедливою" – додав Святослав Вакарчук. 

Зазначимо, у червні 2020 року Святослава Вакарчука позбавили мандату народного депутата від партії Голос згідно з його власним бажанням. 

Вакарчук вдруге пройшов у парламент на виборах у 2019 році у складі власної партії Голос як її лідер. Вперше він був обраний нардепом у 2007 році за списками блоку Наша Україна – Народна самооборона, однак у вересні 2008 року він подав заяву про складання депутатських повноважень.

Детальніше про Святослава Вакарчука та його партію Голос у статті "Давай залишимо більше для НАСА".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.