Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

квурт володимир

Четвер, 18 липня 2019, 14:55

Квурт вимагає розслідувати чорний піар проти нього

квурт володимир

Володимир Квурт звернувся до поліції з заявою про відкриття кримінального провадження за фактом розповсюдження у Львові листівок наклепницького змісту, які містять недостовірну інформацію про нього. 

Про це кандидат у народні депутати від округу №115, міський голова Винник Володимир Квурт повідомив на своїй сторінці у Facebook. 

"У опонентів знають нерви. Вони вдались до "чорного піару" проти мене. Сподіваюсь, що винниківчани і сихивчани не пристануть на спроби оббрехати мене і мою команду і не повірять у наклепи, що зараз масово розповсюджуються, в тому числі в соціальних мережах. Сотні ботів працюють проти мене, хакери атакують мою сторінку і ось тепер ці листівки.

Хтось з конкурентів  прагне з чорного ходу, ввівши в оману людей увійти у велику політику. Це не мої методи і я не буду відповідати на провокації. Я звернувся до поліції, переконаний, що злочинці будуть знайдені й покарані.  Ми ж продовжуємо свою роботу" – написав він.

Нагадаємо, що Володимир Квурт є єдиним об'єднаним кандидатом у 115 виборчому окрузі Львова.

Підтримку Квурту висловили партії: Європейська Солідарність Петра Порошенка, УДАР Віталія Кличка, Громадянська позиція Анатолія Гриценка, Народний контроль Дмитра Добродомова, Зелені України.

Громадські організації: Рада самоорганізації населення Сихівського житлового масиву,  Регіональна рада підприємців у Львівській області, Організація роботодавців Львова, Західноукраїнська спілка музеїв, ВО Коло.медіа, Об'єднання товариств депортованих українців Закерзоння.

Відомі українські діячі: Мирон Маркевич, легендарний футбольний тренер,  Михайло Забродський, Герой України, генерал-лейтенант, Юрій Винничук, письменник, Софія Федина, співачка та ін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.