Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Соболєв

Прес-реліз,   Четвер, 18 липня 2019, 17:58

Батьківщина вимагає перерахунку пенсій – Сергій Соболєв

Сергій Соболєв

Народний депутат України Сергій Соболєв впродовж двох днів перебував з робочим візитом на Львівщині.

Заступник голови партії ВО "Батьківщина", народний депутат України Сергій Соболєв впродовж двох днів перебував з робочим візитом на Львівщині.

Зокрема, народний обранець у Радехові зустрівся з працівниками місцевого лісомисливського господарства й детально розповів про стратегію розвитку України командою Юлії Тимошенко "Треба діяти".

Він наголосив, що команда Юлії Тимошенко подала до Окружного адміністративного суду м. Києва позов щодо порушення урядом, Пенсійним фондом та Мінсоцполітики права громадян на мінімальну пенсію.

"Ми вимагаємо визнати незаконними всі рішення уряду для тих пенсіонерів, кому вони весь рік платили менше прожиткового мінімуму – 3094 гривень" – наголосив Сергій Соболєв.

Також нардеп представив присутнім кандидата в народні депутати України від ВО "Батьківщина" Ростислава Сліпця, який поінформував про основні пункти своєї виборчої програми.

Народний обранець провів зустрічі з виборцями у Радехові та Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.