У Львові вкотре оголосили конкурс на будівництво Палацу спорту на Сихові

Середа, 18 вересня 2019, 15:58

Попередній конкурс відмінили, бо до аукціону допустили лише одного учасника. 

ЛКП "Палац ігрових видів спорту" оголосив новий тендер на будівництво спорткомплексу на Сихові. Вартість послуг оцінюють орієнтовно у 620 млн грн. 

Новий аукціон проведуть 20 листопада. Підрядник повинен виконати роботи за 59 місяців або майже 5 років. 

Зазначимо, "Палац ігрових видів спорту" оголошує конкурс на будівництво на Сихові вже втретє. Попередній тендер відмінили, бо до аукціону допустили лише одного учасника – ТОВ "Альтіс Констракшн". А відповідно до правил, треба розглядати не менше двох пропозицій. 

Найперший же конкурс скасували ще 30 листопада 2018 року через високу ціну, яка становила 961 млн грн.

Згідно з тендерною документацією, вартість для двох останніх тендерів зменшили завдяки здешевленню проекту. З нього виключили будівництво басейну, залишивши 4 ігрових зали (баскетбол – трибуни на 2 513 глядачів; волейбол – трибуни на 198 глядачів; регбі – трибуни на 237 глядачів; гандбол – трибуни на 228 глядачів), підйомник конвейєрного типу, скалодром на 500 кв.м, кафе, ліфти, 67 паркових лавочок, 56 урн для сміття, 6 велосипедних парковок, гойдалку.

Нагадаємо, у липні міськрада виділила на проектну документацію для будівництва Палацу на Сихові 1,3 млн грн. А в серпні – ще 900 тис. грн. 

 

Мітки: ProZorrо, закупівлі, ЛКП "Палац ігрових видів спорту", новини львова, Палац спорту на Сихові, Сихів, тендер