Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

dipcorpus.at.ua

Вівторок, 20 листопада 2012, 14:10

Громадянське суспільство повинне брати участь у процесах формування та реалізації державної та регіональної політики – Марія Вагіла

Сьогодні, 20 листопада, у прес-центрі ЛОДТРК відбувся круглий стіл присвячений побудові громадянського суспільства в Україні.

Під час круглого столу обговорювали заходи, які сприятимуть розвиткові громадянського суспільства в Україні.

"Концепцію самої програми, винесли на консультацію з громадськістю. Участь у тих консультаціях взяли, на жаль, лише 3 інститути громадського суспільства. Але, незважаючи на це, ми затвердили таку концепцію і створили робочу групу для підготовки самого проекту програми. Робоча група працювала 3 місяці і завершила свою роботу 22 жовтня", – зазначив заступник начальника головного управління внутрішньої політики ЛОДА Дмитро Посипанко.

Начальник відділу зв'язків із громадськістю ЛОДА Марія Вагіла розповіла, що основні завдання програми вже передбачені: "Ці завдання змінювалися враховуючи пропозиції громадських організацій і членів робочої групи. Одним із перших напрямків програми ми вважаємо забезпечення участі громадянського суспільства та його інститутів у процесах формування та реалізації державної та регіональної політики". 

Перед закінчення обговорення суперечливих питань круглого столу, з'явився невідомий чоловік, який впевнено зазначив: "Львівських пацанів треба повідомляти про такі мєропріятія".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.