Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Христина Процак

Фб Христини Процак

П'ятниця, 20 березня 2020, 11:20

Христина Процак доросла до власного управління комунікації

Христина Процак

У Львові створили нове управління комунікації, яке очолила Христина Процак.

Про сьогодні під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

"Рішенням сесії ми утворили управління комунікації. Я сьогодні підписав розпорядження про призначення Христини Процак керівником управління" – заявив Андрій Садовий.

Зазначимо, Христина Процак є начальницею відділу "Прес-служба" управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту "Адміністрація міського голови" з 2010 року. У 2018 році вона задекларувала 286 тис грн доходу та готівку у гривнях, доларах і євро.

Варіанти розмовляли Христиною Процак у грудні 2017 року.

Нагадаємо, на Львівщині переглянули роботу громадського транспорту і обмежили міжміські перевезення. Вчора міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що у Львові можуть повністю припинити курсування громадського транспорту.

На час карантину у львівських маршрутках заборонили перевозити більше 10 пасажирів. Штрафи за порушення становлять від 17 до 170 тисяч гривень.

З 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.