Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Галінфо

Середа, 1 квітня 2020, 09:30

Кількість підтверджених випадків Covid-19 на Львівщині зросла на 2 – до 7 випадків

коронавірус

Саном на ранок 1 квітня на Львівщіни кількість підверджених лабораторно випадків захорювань на COVid-19 збільшилась на 2 – до 7 випадків.

Про це повдіомів лікар Львівської обласної лікарні Ігор Берник. 

"На сьогодні підтверджено 7 випадків захворювання на Covid-19. За минулу добу в Україні виявлно 97 інфікованих, з них у Львівській області – 2", – йдеться у повідомлені. 

Один з семи зарєстрованих випадків підтверджений тестуванням у обалсній лабораторії. результати 16 тестів дали негитивний результат.

У обласній лабораторії отримано 17 результатів ПЛР-обстеження на Covid-19, з них 1 позитивний.

Троє з семи хворих перебувають на лікуванні в інфекційній лікарні.

У відділенні інтенсивної терапії отримують медичну допомогу 3-є пацієнтів з підтвердженим діалнозом, 1 з яких перебуває на ШВЛ. Всього в лікарні 44 пацієнта, тобто ще 41 пацієнт з підозрою на коронавірус. 

Нагадаємо, станом 31 березня на Львівщині з підозрою на коронавірус було 89 осіб. За інфомрацією МОЗ, на Львівщині станом на 1 квітня було підтверджено 6 випадків захворювання, за інформацію Львівської ОДА станом на 31 березня – 5. Одна хвора одужала. 

З 26 березня у місті розпочали проводили тести на коронавірус методом проведення полімеразної ланцюгової реакції. 30 березня на Львівщині підтвердили 6 випадків зараження коронавірусом,

Крім цього, з 30 березня у області встановили намети для сортування хворих на коронавірус за ступенем важкості захворювання ще до потрапляння в лікарню. До кінця тижня Львівська ОДА планує протестувати на коронавірус усіх мешканців області, що нещодавно повернулися з-за кордону, а також усіх лікарів.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

 

 
 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.