Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Середа, 1 квітня 2020, 10:15

У трьох пацієнтів львівської лікарні експрес-тестування виявило коронавірус

швидка допомога

У трьох пацієнтів 5-ї міської клінічної лікарні, хворих на пневмонією, експрес тести на коронавірус дали позитивний результат.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Львові протестували експрес-тестами на коронавірус 131 пацієнта з пневмонією або гострим респіраторним захворюванням, що перебувають на лікуванні у лікарнях міста – позитивним тест виявився у 3 хворих.

Як пояснили в міському управлінні охорони здоров’я, позитивний результат експрес-тестування виявили у пацієнтів пульмонологічного відділення 5-ї міської клінічної лікарні.

Також у місті експрес-тестами на коронавірус протестували 318 осіб (водії та соціальні працівники), а підозру на коронавірус виявили в 4 осіб.

"Еекспрес-тести лише дають підозру на коронавірусну інфекцію, а підтверджує – ПЛР-діагностика, яку, в разі позитивного експрес-тесту, робить лабораторія обласного лабораторного центру", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, станом на 1 квітня у області зафіксували 7 випадків зараження на коронавірус. 30 березня у Львові за допомогою експрес-тесту виявили коронавірус у водійки трамвая.

З 26 березня у місті розпочали проводили тести на коронавірус методом проведення полімеразної ланцюгової реакції. 

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.