Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівелектротранс

Середа, 1 квітня 2020, 18:00

У жодного водія львівських тролейбусів не виявили коронавірус

Львівелектротранс

Сьогодні експрес-тестами перевіряли  водіїв тролейбусів, контролерів та інших спеціалістів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні завершилося проведення експрес-тестування на виявлення коронавірусної інфекції у водіїв тролейбусів, контролерів, касирів, диспетчерів, водіїв автомобілів, які відвозять водіїв тролейбусів додому, та інших спеціалістів, які перебувають в контакті з персоналом або пасажирами.
 
Як повідомив начальник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів, у всіх негативний результат. Також ПЛР-тест показав негативний результат у водія трамваю, у якого була підозра на вірус.

"Впродовж трьох днів у тролейбусному депо відбувалося експрес-тестування на виявлення коронавірусної інфекції у водіїв тролейбусів, а також контролерів, касирів, диспетчерів, та інших спеціалістів, які перебувають в контакті з персоналом або пасажирами. У всіх результат негативний. Усі здорові. Отож, мешканці нашого міста можуть безпечно їздити в тролейбусах" – розповів Орест Олеськів.

Нагадаємо, станом на 1 квітня у області зафіксували 7 випадків зараження на коронавірус. 30 березня у Львові за допомогою експрес-тесту виявили коронавірус у водійки трамвая. Станом на сьогодні у трьох водіїв АТП-1 з допомогою експрес-тестів виявили інфікування коронавірусом. 

З 26 березня у місті розпочали проводили тести на коронавірус методом проведення полімеразної ланцюгової реакції. 

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.