На Львівщині зафіксували третю смерть від коронавірусу

Четвер, 9 квітня 2020, 09:10

У інфекційній лікарні померли двоє пацієнтів, у одного підтвердили діагноз інфікування коронавірусом.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на 08.30 год в інфекційній лікарні зафіксували дві смерті.

Як заявив начальник управління охорони здоров'я міськради Володимир Зуб,  сьогодні вночі померла 68-річна жінка, в якої був підтверджений діагноз інфікування коронавірусом і яка перебувала на апараті ШВЛ.

"У пацієнтки були наявні супутні захворювання, онкологія. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали тиждень тому. Жінка проходила лікування у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні" – заявив Володимир Зуб.

Також помер чоловік, у якого ще не підтвердили діагноз на коронавірус, але його госпіталізували в лікарню із підозрою і у нього була пневмонія.

Нагадаємо, станом на 08.00 год у Львові та Львівщині було підтверджено 61 випадок інфікування коронавірусом, з них два випадки смертельні. Натомість станом на ранок 8 квітня у області було 29 випадків зараження.

8 квітня у  області зафіксували другу смерть від коронавірусу. Помер 50-річний чоловік у якого лише 7 квітня підтвердили зараження. А 4 квітня у області помер чоловік, віком 69 років, у якого теж виявили COVID-19. 

Мітки: COVID-19, Володимир Зуб, інфекційна лікарня, коронавірус, медичні заклади львова, новини львова