Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво у Львові

П'ятниця, 10 квітня 2020, 13:44

Кабмін передумав давати дозвіл на роботу будівельним магазинам

будівництво у Львові

Про це повідомляє Українська правда. Ще 8 квітня Кабінет міністрів на своєму засіданні вніс зміни до постанови про запобігання поширенню COVID-19. Зокрема, уряд уточнив перелік об'єктів, які можуть працювати під час карантину та визначив категорії осіб, які старші 60 років, що не підлягають самоізоляції. Відтак, уряд дозволив працювати таким об’єктам: - поштової та кур’єрської діяльності; - будівельних робіт; - зі збирання та заготівлі відходів. Спочатку в цьому переліку також значилися заклади торгівлі будівельними матеріалами, але пізніше уряд вніс правки в документ і ця категорія об'єктів з нього зникла. Нагадаємо, станом на ранок 10 квітня у області зафіксували коронавірус у 82 осіб та три смерті.

Про це повідомляє Українська правда.

Ще 8 квітня Кабінет міністрів на своєму засіданні вніс зміни до постанови про запобігання поширенню COVID-19. Зокрема, уряд уточнив перелік об'єктів, які можуть працювати під час карантину та визначив категорії осіб, які старші 60 років, що не підлягають самоізоляції.

Відтак, уряд дозволив працювати таким об’єктам:

- поштової та кур’єрської діяльності;

- будівельних робіт;

- зі збирання та заготівлі відходів.

Спочатку в цьому переліку також значилися заклади торгівлі будівельними матеріалами, але пізніше уряд вніс правки в документ і ця категорія об'єктів з нього зникла.

Нагадаємо, станом на ранок 10 квітня у області зафіксували коронавірус у 82 осіб та три смерті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.