Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ринок "Шувар"

Четвер, 16 квітня 2020, 13:45

Садовий вирішив не закривати Шувар попри заборону працювати ринкам

ринок "Шувар"

На Львівщині заборонили роботу всіх ринків, проте ринок Шувар працюватиме далі.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі радіо "Львівська хвиля" розповів, що 15 квітня, обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийняла рішення заборонити роботу всіх ринків у Львівській області, проте ринок "Шувар" працюватиме далі.

"У нас у Львові на ринках є порядок. "Шувар" ніхто не закриває. Він буде працювати, тому що він забезпечує продуктами харчування більшість магазинів міста і області. Стосовно інших ринків – необхідно людям якось спокійно вийти з тої ситуації. Поліція повинна з розумінням віднестися. Має бути здорова галицька мудрість" – пояснив Андрій Садовий.

Зазначимо, сьогодні львів’яни попри карантин вишикувалися у величезну чергу до ринку. Крім цього, 31 березня із 20 протестованих працівників "Шувару" у чотирьох виявили підозру на коронавірус, а 3 квітня ще у двох працівників Шувару виявили підозру на коронавірус.

Нагадаємо, з 14 квітня МОЗ повторно заборонило роботу ринків на час карантину.

Зазначимо, наприкінці березня президент Володимир Зеленський виступив проти закриття продуктових ринків у невеликих містечках, а 30 березня МОЗ дозволило працювати продуктовим ринкам під час карантину.

На початку квітня поліція оштрафувала керівників двох львівських ринків за порушення карантину, а 9 квітня комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення дозволити роботу ринку "Тополя" на вул. Мазепи у Львові, який 6 квітня закрили через великі скупчення покупців.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.