Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ринок

drohobych-rada.gov.ua

Четвер, 23 квітня 2020, 15:37

З понеділка у Дрогобичі відкриють продуктовий ринок

ринок

Впродовж вихідних заплановано проведення дезінфекції території ринку.  

Про це повідомила прес-служба Дрогобицької міської ради

У четвер, 23 квітня, комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення про відновлення роботи частини центрального продуктового ринку у Дрогобичі (верхня та середня частини), а також м’ясного павільйону на площі Малий ринок.

Адміністрація ринку зобов’язана виконати всі епідеміологічні норми перебування покупців на території ринку, а також ці норми мають бути дотримані з боку самих підприємців.

Основна умова роботи ринку – відсутність стихійної торгівлі на прилеглих до ринку територіях. За дотриманням цієї вимоги стежитиме адміністрація ринку.

Впродовж вихідних заплановано проведення дезінфекції території ринку. Ринок планують відкрити з 27 квітня.

Зазначимо, 2 квітня попри дозвіл Міністерства охорони здоров’я, у Дрогобичі добровільно закрили продовольчі ринки.

Нагадаємо, з 14 квітня МОЗ повторно заборонило роботу ринків на час карантину, з 18 квітня у Львові закрили усі продуктові ринки, крім "Шувару".

Зазначимо, наприкінці березня президент Володимир Зеленський виступив проти закриття продуктових ринків у невеликих містечках, а 30 березня МОЗ дозволило працювати продуктовим ринкам під час карантину.

На початку квітня поліція оштрафувала керівників двох львівських ринків за порушення карантину, а 9 квітня комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення дозволити роботу ринку "Тополя" на вул. Мазепи у Львові, який 6 квітня закрили через великі скупчення покупців.

Додамо, 22 квітня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 11 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.