Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Максим Козицький

Середа, 29 квітня 2020, 11:32

Козицький попустив карантинну ейфорію дрогобицьких книголюбів-будівельників

Максим Козицький

Максим Козицький просить міського голову Дрогобича не відкривати будівельні магазини та книгарні у місті.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький на своїй сторінці у  Facebook.

Він вважає, що комісії ТЕБ і НС Дрогобицької міськради своїм рішенням дозволити відновити роботу будівельних магазинів та книгарень порушила карантинні заходи.

"Вважаю неприпустимим, коли місцеві комісії ТЕБ і НС порушують карантинні заходи і відновлюють роботу закладів функціонування яких на сьогодні заборонене. Йдеться про вчорашнє рішення комісії у Дрогобичі. Крім будівельних та книжкових магазинів там дозволено відновити роботу і частині інших магазинів у місті.

Засуджую відповідне рішення комісії, адже це може наразити на небезпеку сотні містян. Закликаю членів комісії та міського голову Дрогобича Тараса Кучму внести зміни у відповідне рішення та надалі дотримуватись карантинних заходів в місті" – написав Максим Козицький.

Нагадаємо вчора місцева комісії ТЕБ і НС у Дрогобичі дозволила працювати книгарням та будівельним магазинам. Також комісія розглядатиме заяви про відновлення роботи інших магазинів.

Додамо, понеділок у Дрогобичі відкрили продуктовий ринок. З 14 квітня МОЗ повторно заборонило роботу ринків на час карантину, з 18 квітня у Львові закрили усі продуктові ринки, крім "Шувару".

Зазначимо, 22 квітня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 11 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.