Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

акція протесту біля ЛОДА

Фб Яворського

П'ятниця, 5 червня 2020, 12:15

Перевізники Львівщини пікетують Львівську ОДА через заборону на пасажирські перевезення у області

акція протесту біля ЛОДА

Перевізники вимагають відновити пасажирське перевезення у області та розібратися із нелегальними перевезеннями.

Про це повідомляє керівник ГО "Інститут соціології міст" Михайло Яворський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні зранку перевізники Львівської області розпочали акцію протесту перед перед будівлею Львівської ОДА, де засідатиме обласна комісія з ТЕБ і НС, з вимогою відновили пасажирські перевезення у області.

Основними вимогами перевізників є:

- дозволити роботу транспорту, гарантувати водіям право на працю, а пасажирам – свободу пересування;

- ввести представника транспортників регіону до складу обласної комісії з надзвичайних ситуацій, рішення про транспорт не приймати без перевізників;

- розібратися із нелегальними перевізниками.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 5 червня карантин через складну ситуацію із коронавірусом. Відтак, до 5 червня залишаються забороненими: перебування в громадських місцях без масок, робота ТРЦ та закладів громадського харчування, приміські та міжміські перевезення.

Додамо, 20 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 червня, проте скасував декілька заборон. МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Також уряд прийняв рішення послабити карантинні заходи з 5 червня: дозволив повноцінно працювати закладами харчування, церквам – проводити богослужіння, а людям старше 60-ти років – виходити на вулицю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.