Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Вівторок, 9 червня 2020, 11:29

У Львові закрили магазин-кафе через порушення карантину

карантин у Львові

Закрили магазин-кафе "Весела бочка" на вул. 7-ий Скнилівський провулок.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 8 червня, в усіх районах міста працювали моніторингові групи, які перевіряли суб'єкти господарювання та міський транспорт на дотримання карантинних заходів.

Відтак, через зафіксовані порушення складено 4 протоколи, один заклад закрито, а на діяльність фітнес-клубу скерували заяву у поліцію.

Зокрема, у магазині-кафе "Весела бочка" на вул. 7-й Скнилівський провулок відвідувачі перебували без маски, а заклад не мав дозволу на літній майданчик. Також, магазин не закладом громадського харчування, однак в меню були готові харчові продукти. Моніторингова група рекомендувала закрити цей магазин.

Крім цього, у місті зафіксували ще такі порушення карантину:

- у магазині "Рукавичка" на вул. Городоцькій, 76 га директора магазину склали протокол через те, що не проводились заміри температури, а продавці були без масок;

- на вул. Литвиненка – Героїв Крут був відсутній дезінфікатор, рукавички у продавця, продукти не були накриті;

- на вул. Бр. Міхновських, 23 у магазині "Близенько" не було особи, яка вимірює температуру у відвідувачів супермаркету;

Також міськрада скерувала заяву в поліцію щодо діяльності фітнес-клубу на пл. Старий ринок, 8. Інші спортклуби були зачинені.

Загалом у Галицькому районі проведено 52 обстеження, надано 5 попереджень, закрито через порушення 1 заклад, у Франківському районі проведено 69 обстежень, надано 1 попередження, у Сихівському районі проведено 46 обстежень, надано 4 попередження, складено 1 протокол, у Личаківському районі проведено 61 обстеження, надано 3 попередження, у Залізничному районі проведено 60 обстежень, надано 3 попередження та складено 3 протоколи, у Шевченківському районі провели 52 обстеження, надано 7 попереджень.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 12 червня карантин через складну ситуацію із коронавірусом. Також, станом на 4 червня, Львівська область не відповідала критеріям для початку нового етапу пом'якшення карантинних заходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.